Youngster – Almedalen för unga

Youngster – Almedalen för unga

5 Jun 2014 19:50

Ingen har väl missat vad som händer i Borgholm 13-15 juni? Då är det Youngster, ungdomarnas Almedalen som kör igång. Det är ett event som är utformat av alla ungdomsförbunden tillsammans (!) under ledning av partipolitiskt obunden projektledare på Kumulus. Ungdomar kommer samlas och diskutera viktiga frågor, framtidspolitik och ha jäkligt kul! Det kommer finnas många utställare på plats och vi kommer vara utomhus i Societetsparken i Borgholm (precis vid Strand hotell).

Gå in på http://youngster.se/ och läs mer!

SSU Kalmar kommer såklart vara på plats under dessa dagar. Vi kommer ha ett utställartält där vi kommer ha massa roliga aktiviteter tillsammans med Sommarturnén som kommer ner från förbundet. Bland annat kommer det finnas ett eget utformat spel på surfplatta och photobooth!

Du som medlem eller inte medlem får jättegärna komma! Kom och häng med oss i utställartältet och kolla vad de andra utställarna har. Bland annat så kommer Proffice dit och har lite seminarier.

Det kommer vara både nationell och regionaldebatt, missa inte detta!

SSU kommer ha ett SSU CAMP på Kapelluddens camping. Där bjuder vi på tältplats för alla som vill sova kvar. Har du en gitarr? Ta med den så blir det grymt sköna kvällar!

Klicka i att du kommer här, men vill du vara säker på att säkra en tältplats hör av dig till vår ombudsperson, Kajsa Lundberg. Du hittar henne antingen här Kajsa Ombudsperson Kalmar eller här kajsa.lundberg@ssu.se eller här 070 64 58 477

Du hittar vårt facebook evenemang här – https://www.facebook.com/events/1393341777553215/