SSU Västerbotten/Umeå söker valombudsman!

SSU Västerbotten/Umeå söker valombudsman!

16 Feb 2018 09:25

SSU Västerbotten är ett SSU-distrikt i norra Sverige. Vi bedriver verksamhet på både kommunal och regional nivå. Vår verksamhet består av bland annat värvning, kampanj, utbildningar och social verksamhet riktad till unga socialdemokrater och vårt mål är den demokratiska socialismen.
Nu söker vi och distriktets största klubb en valarbetare. Du kommer arbeta ute i distriktet på halvtid och på att stötta vår största SSU-klubb på halvtid.

Vem söker vi?
Vi söker dig som brinner för att förändra på lokal och regional nivå. Du har själv din bakgrund i en ideell organisation eller i ett sammanhang där du har varit med och verkat för förändring och utveckling.
Du är en person som tycker om att vara i kontakt med många människor och som har lätt för att leda och inspirera andra till att nå resultat. Till det har du också en projektledningsförmåga utöver det vanliga.
Då SSU:s målgrupp är ungdomar mellan 13 och 30 år ser vi gärna sökande i åldern 20 till 30.
Som anställd hos SSU Västerbotten kommer en viktig del vara din förmåga engagera och organisera människor. Du bör även vara en strukturerad person med god förmåga att ta egna initiativ.
Du kommer arbeta tillsammans med vår distriktsombudsman över hela Västerbotten och utgå från vårt kontor i Umeå. Halvtid förväntas du lägga på att arrangera och hjälpa SSU Umeå att utveckla sin verksamhet. Dina arbetsuppgifter kommer vara varierande men tonvikten kommer ligga på utåtriktad verksamhet, organisering och kommunikation med inslag av administrativt arbete. Valrörelsen är en intensiv period för vår organisation så vi förväntar oss att du är stresstålig och duktig på att samarbeta med distriktsstyrelsen och distriktsombudspersonen.

Vi söker en person som

  • Är ansvarstagande
  • Kan arbeta självständigt
  • Delar SSU Västerbottens värderingar och mål
  • Har B-körkort
  • Har god samarbetsförmåga

Det är även meriterande att

  • Ha tillgång till bil
  • Ha god förmåga att kunna kommunicera i text och tal
  • Ha erfarenhet av ideellt arbete
  • Ha erfarenhet av engagemang inom arbetarrörelsen

Tjänsten är en visstidsanställning med tillträde under våren till och med 1: a oktober 2018. Tjänsten är heltid med oreglerad arbetstid. Ansökningar behandlas löpande. Tjänsten omfattas av kollektivavtal med Handelsanställdas förbund. Vid anställning krävs medlemskap i SSU och SAP. Alla SSU:s anställda förväntas vara goda ambassadörer för våra värderingar och idéer.

Frågor?
Kontakta SSU Västerbottens ordförande Malin Malm på malin.malm@ssu.se
CV och personligt brev skickas till malin.malm@ssu.se
senast den 20:e mars.