SSU i Stockholms län söker 7 valombudsmän!

SSU i Stockholms län söker 7 valombudsmän!

16 May 2018 15:43

Var med och stärk upp SSUs valrörelse under 2018! Nu söker vi sju valombudsmän till Stockholmsregionen som brinner för det lokala engagemanget, kampanj och vill bidra till en Socialdemokratisk valseger. Som valombudsman jobbar du nära med SSU:s och partiets gräsrötter i en del av länet på heltid.

Din roll som valombudsman:

Arbetsuppgifterna är:

 • Planera och genomföra insatser som besök & debatter på skolor, häng på torg eller centrum, dörrknackningar ihop med lokala SSU-medlemmar och partiorganisationer för att vinna väljare och värva till SSU
 • Löpande utvärdera och förbättra insatserna med syftet att bilda opinion, värva medlemmar och forma god mobiliseringspotential ute i våra gräsrötter
 • Du ska samordna ett antal medlemmar i lag inom ditt geografiska upptagningsområde liksom få fler potentiella medlemmar att ansluta sig till dina planerade aktiviteter
 • Resor inom länet förekommer dagligen främst med minibuss där du är med och genomför utåtriktade insatser


Krav:

 • Kan arbeta självständigt mot uppsatta mål och har god samarbetsförmåga. Detta då det ofta kommer att vara upp till dig att i samarbete med kollegor bestämma hur ni ska arbeta för att nå målet.
 • Har en analytisk förmåga, ser orsakssamband, mönster och möjliga lösningar på problem, detta eftersom en stor del av arbetsuppgifterna tar utgångspunkt i detta.
 • Har vana att prata inför och entusiasmera människor
 • Delar och arbetar för våra värderingar och är eller blir medlem i SSU eller Socialdemokratiska arbetarepartiet


Det är meriterande om du har:

 • Erfarenhet av ett politiskt parti eller annan idéburen verksamhet
 • Är under 35 år, detta för att det stärker vår trovärdighet som ungdomsförbund
 • B-körkort

Vi eftersträvar en mångfald på arbetsplatsen vad gäller kompetenser och erfarenheter och vi lägger vikt vid personlig lämplighet.

Anställningsform:

Tjänsten är allmän visstid från 6 augusti till 10 september. Tidigare start kan förekomma. Arbetstiden är oreglerad och anställningsvillkoren regleras i kollektivavtal med Handelsanställdas förbund. Fast månadslön. SSU omfattas av kollektivavtal, Ombudsmannavtalet mellan SUA och Handels.

Omfattning: Heltid.

Placering: Stockholmsregionen.

Ansökan: Ansökan, med personligt brev och CV, mejlas till patrik.khosravi@ssu.se. Skriv gärna ”Ansökan valombudsman” i mejlets rubrik.
Skicka gärna din ansökan omgående då vi tillämpar löpande urval.

Kontaktperson: Patrik Khosravi, Patrik Khosravi eller 070 835 75 11

Facklig representant: Oscar Fridell, oscar.fridell@ssu.se

Om Stockholms läns SSU-distrikt

Stockholms läns Socialdemokratiska Ungdomsdistrikt, SSU Lenet, är en folkrörelse som samlar cirka 1 000 medlemmar i Stockholms län. SSU Lenet påverkar och driver samhällsutvecklingen i de frågor som är viktiga för våra medlemmar och relevanta för unga i Stockholms län.
Mer information om SSU hittar på www.lenet.ssu.se