Praktisera som copy i valrörelsen!

Praktisera som copy i valrörelsen!

21 Dec 2017 19:05

Brinner du för engagemangsskapande kommunikation? För frågor som rör feminism, antirasism eller kanske internationell politik? Har du goda kunskaper om det politiska arbetet och vill du att Socialdemokraterna ska vinna nästa val?

Då ska du komma till SSU!

Under våren drar vi igång valrörelsen och vi söker dig som vill jobba med kampanjkommunikation och engagemangsskapande text- och bildkommunikation inför valrörelsen. Du ska kunna uttrycka dig väl i skrift och gärna ha erfarenhet av att arbeta med riktad och målgruppsanpassad kommunikation.Hos oss har du stort eget ansvar och kommer få stora möjligheter att själv påverka ditt arbete.

Vi söker dig som pluggar reklam, kommunikation eller liknande och som vill vara med och vinna valet 2018. Är du medlem i SSU eller Socialdemokratiska Arbetarepartiet sedan tidigare är det ett plus.

Kvalifikationer

  • Delar SSU:s värderingar
  • Intresserad av politisk kommunikation
  • Erfarenhet av att producera engagemangsskapande text
  • Erfarenhet av syftesdriven kommunikation
  • Erfarenhet av uppföljning och analys

Praktiken: Praktiken är ca 20 veckor lång och tillträdesdatum bestäms i samråd med den som får platsen. Praktiken bedrivs på heltid och är oavlönad.
Placeringsort: Stockholm.

Vi ser gärna att du som söker är inskriven vid en yrkeshögskola, universitet eller högskola och kan tillgodoräkna dig praktiken inom ditt program eller kurs. Det finns även goda möjligheter att efter praktiken få arbeta på plats på vallägret i augusti.

Ansök genom att skicka personligt brev och CV på den här länken. Vi behandlar ansökningar löpande och anställer/ger praktik när vi har hittat rätt person så vänta inte med din ansökan!


Vill du veta mer? Kontakta:
Amanda Borg, kommunikationschef SSU
076 774 91 01
amanda.borg@ssu.se
Facklig representant: Simon Röder, simon.roder@ssu.se

Om SSU
Sveriges Socialdemokratiska Ungdomsförbund, SSU, är en folkrörelse som samlar nästan 10 000 medlemmar. SSU påverkar och driver samhällsutvecklingen i de frågor som är viktiga för våra medlemmar och relevanta för unga i Sverige.

Om arbetsplatsen
Vi är en innovativ och flexibel arbetsplats med engagerade kollegor och stort utrymme för att påverka verksamheten. Vi har ett mål om att vara arbetarrörelsens bästa arbetsgivare något vi arbetar med på många sätt, bland annat genom att erbjuda möjligheter till personlig kompetensutveckling, kontinuerligt vårda det social kitet på arbetsplatsen och genom ett grundligt systematiskt arbetsmiljöarbete.

På förbundsexpeditionen arbetar runt 20 medarbetare med allt från politisk kommunikation och digital folkrörelse till internationella projekt och en digital medieplattform.

Mer information om SSU hittar på www.ssu.se