Ny eller blivande medlem

Ny eller blivande medlem

9 Feb 2016 22:36

Ny medlem?
Som ny medlem kan det alltid vara lite skrämmande. Vad kommer de att tycka om mig? Måste man kunna allt? Vad gör jag nu?

Du kan vara lugn. Vi anordnar träffar för nya medlemmar där vi bjuder på något gott och går igenom vad SSU är samt försöker hitta aktiviteter som passar just dig. Mer om våra aktiviteter hittar du här – här.

Kommande träffar för nya medlemmar:
Datum kommer..

Funderar du på att bli medlem?
Först och främst så måste vi bara säga – gå med!

Brinner du för jämlikhet, antirasism och feminism så är vi den största organisationen som du kan engagera dig i och den som ordnar de festaste aktiviteterna. För vi ordnar inte bara föreläsningar utan även andra former av möten, allt ifrån fotboll, grillkvällar till politiska panelsamtal. Helt enkelt så finns det något för alla, och finns det inte så ordnar vi det tillsammans med dig!

Har du andra frågor och funderingar så kan du alltid kontakta oss:
Johan Gynnhammar, ordförande SSU Örebro kommun.
Lisbeth Estrada Pérez, ombudsman SSU Örebro kommun.

Så blir du medlem!

Genom Swish
Swisha 20 kronor till 123 35588 55 med ditt personnummer (ååmmddxxxx) som meddelande.

Genom SMS
Du som har ett privat mobilabonnemang eller registrerat kontantkort från Tre och Comviq kan betala utan att registrera dig hos WyWallet. Du får ett bekräftelse-SMS om att betalningen är gjord. Precis som tidigare kan du även SMS:a för att förnya sitt medlemskap.

Skicka ett SMS till 724 56 med texten: SSU [mellanslag] betala [mellanslag] 10-siffrigt personnummer

Ps. ifall du inte kan betala med mobilen så kan du byta ut “betala” till “medlem”, då skickas en faktura hem till dig. Fungerar inte det så testa betalningssättet nedan eller gå in – här Ds.

Genom att ringa vårt betalnummer
Om du ringer från ett mobilabonnemang eller en hemtelefon kan du ringa ett betalnummer och få medlemsavgiften dragen från telefonräkningen. Ring 0939-2000 320 och följ instruktionerna (kostnad 20 kronor). Om du även vill bli medlem i S-studenter ringer du 0939-2000 350 (kostnad 50 kronor).

Tillbaka till huvudsidan