Kurshelg i Medlefors!

Kurshelg i Medlefors!

15 Nov 2017 11:55

Nu är det dags för en superhelg i SSU:s tecken!
Den 25-26 november är det dags för både en SSU-Etta, som vänder sig till nya medlemmar, och en SSU-Tvåa, som är en fortsättningskurs för dig som redan gått steg ett och SSU-trea för dig som har gått ettan och tvåan.

Under ettan kommer du träffa en massa trevliga SSU:are att hänga med, lära dig mer om SSU och vad vi står för samt hur du kan påverka i din klubb och kommun. Vi kommer gå igenom lite kring SSU:s historia och hur allt fungerar.

Under tvåan fördjupar vi diskussionerna kring socialdemokratins ideologi, vår historia, hur vi ska förändra samhället och hur politik kan påverka människors liv på riktigt.

Under trean blir det ännu mer fördjupning om våra ideologier, vilka idéer som bygger arbetarrörelsen och vad som har skapat dem. Efter denna kurs kommer du vara redo att hålla egna kurser.

Det är ett begränsat antal platser till varje kurs så anmäl dig i tid. Av samma anledning är det viktigt att man vid förhinder meddelar det så snart som möjligt så att platsen kan gå till någon annan. Sista anmälningsdag söndag 19:e november.

Anmäl er på denna länk:
http://korta.ssu.se/ssuvasterbottenkurs

Vi ses! Kram och kamp ♥

Vid frågor kontakta:

Christopher Gummesson
Valombudsman SSU Västerbotten
christopher.gummesson@ssu.se