SSU Strängnäs

Sörmland

SSU-Strängnäs Progressiv är den den lokala SSU Kommunen i idyllen Strängnäs. Vi står starka i våra värderingar, och arbetar aktivt för en bättre stad och för ett bättre samhälle.

MEDLEMSTRÄFFAR
SSU-Strängnäs genomför regelbundet träffar för våra medlemmar. Där har vi framförallt roligt med varandra, vi försöker påverka Strängnäs att bli ännu bättre att vara ung i. Vi lär oss om samhället, anordnar föreläsningar, idrottsaktiviteter och så fikar vi massor!

Vill du vara en del i SSU-Strängnäs, eller delta på våra grymma aktiviteter? Hör då av dig till SSU-Sörmland distriktskamrat Linus Haraldsson!

ÅRSMÖTE 2018
Vi vill bjuda in dig som är medlem i SSU Strängnäs till vårt årsmöte 2018. Vi kommer att börja den 3/2 klockan 13.00 och avsluta senast kl. 15.00 på Källgatan 1 i Strängnäs.

Motioner
Om det är någon politisk eller organisatorisk fråga som du vill att SSU Strängnäs ska driva lokalt, regionalt, inom SSU mot Socialdemokraterna. Skicka en motion till corto.ssu@gmail.com.

Nominering till Klubbstyrelsen och revisorer
Nominering sker per mejl till ludvig.m@live.se. Mejlet ska innehålla namn på den som skickar mejlet, namn på den som nomineras och till vilken post (ordförande, kassör, ledamot och revisor) personen nomineras till.

Nominering till valberedningen
Nominering till valberedningen sker per mail till corto.ssu@gmail.com. Mejlet ska innehålla namn på den som skickar mejlet, namn på den som nomineras.

Ombudsval till Distriktsårskongressen
Under årsmötet kommer vi även att nominera vilka fem SSU:are från SSU Strängnäs vi vill ska representera SSU-Kommunen på SSU-Distriktets årsmöte.

Handlingar till årsmötet
Kallelse & Dagordning
Stadgar

BLI MEDLEM I SSU HÄR!

Se mer om vad vi gör i SSU Sörmland här!

Kontakta oss

Hälsa på/skicka brev

SSU Strängnäs
ABF Källgatan 1
645 31 Strängnäs

Besöksadress

ABF Källgatan 1

Leveransadress

ABF Källgatan 1, Strängnäs

Ring oss

Tel

0706889329