SSK (Stockholms universitet)

SSU Stockholm

SSK är Socialdemokratiska studentklubben i Stockholm. Är du intresserad av politik och vill göra en skillnad? Brinner du för frihet, jämlikhet, rättvisa och internationell solidaritet? Är du dessutom student? Gör som Olof Palme en gång gjorde, gå med i SSK!

Vi socialdemokrater tror på ett solidariskt samhälle med en generell välfärdspolitik. Vi tar avstånd från den borgerliga oppositionen vars uppfattning om ett idealsamhälle där egoismen är rättesnöret och våra ekonomiska förutsättningar ska vara måttstocken på hur stort inflytande vi har över våra liv. Gå med i kampen för ett solidariskt och demokratiskt samhälle!

Vi bedriver verksamhet i form av diskussionsträffar, ofta med inbjudna gäster, studieverksamhet, politisk agitation och opinionsbildning. Klubben har möte varje tisdag i vår lokal på Wallingatan 31 vid Norra Bantorget. Där diskuterar vi aktuella frågor och driver politik. Förutom tisdagsmöten gör klubben studiebesök, bedriver opinionsbildning på olika sätt och fixar roliga fester. För att se vad som är på gång, kolla kalendariet.

Du är varmt välkommen!

Kontakta oss

Hälsa på/skicka brev

SSK

Besöksadress

Wallingatan 31

Leveransadress

Box 1135, 11 81 Stockholm

Ring oss