Jobba som valombudsman i SSU Östergötland!

Jobba som valombudsman i SSU Östergötland!

5 Mar 2018 14:08

SSU ÖSTERGÖTLAND SÖKER VALOMBUDSMAN

SSU Östergötland har idag ca 400 medlemmar och är ett distrikt med stor bredd, från
ungdomsverksamhet i små bruksorter till studentklubbar i större universitetsstäder. Arbetsområdet för den valombudsman vi nu söker innefattar hela Östergötland.

Tjänsten som valombudsman innebär att du arbetar tillsammans med ordinarie personal och är med och driver SSU Östergötlands valrörelse. Det innefattar klubbutveckling, medlemsvärvning, organisering, genomförande av kampanjer med mera.

Som valombudsman arbetar du tillsammans med distriktets förtroendevalda. Du är positiv, flexibel och van vid att ta ansvar och arbeta både självständigt och tillsammans med andra. Du uttrycker dig väl i tal och skrift och klarar av att arbeta effektivt i stressande situationer. Självklart delar du Socialdemokraternas och SSU Östergötlands värderingar. Vi ser gärna att du har kännedom om hur SSU:s organisation fungerar.

Vi ser gärna att du har erfarenhet från från tidigare valrörelser men det är inget krav. Tidigare arbete med medlemsvärvning är meriterande, liksom arbetslivserfarenhet eller eftergymnasiala studier med politisk eller organisatorisk inriktning. Då SSU är en ungdomsorganisation ser vi gärna att du är mellan 18 och 30 år.

Körkort är ett krav och tillgång till egen bil är önskvärt. Löner och andra förmåner utgår enligt kollektivavtal med Handelsanställdas förbund. Tjänsten är tidsbegränsad efter överenskommelse med den anställde men avser den tid vi bedriver valrörelse.

Vi vill ha din ansökan skriftligen senast den 20 april. Intervjuer kommer att ske löpande. Du skickar din ansökan till lisa.nabo@ssu.se. Frågor gällande anställningen ställs till Lisa Nåbo, ordförande för SSU Östergötland, lisa.nabo@ssu.se eller 076-836 99 68.