JOBBA SOM VALOMBUDSMAN FÖR SSU GÄVLEBORG

JOBBA SOM VALOMBUDSMAN FÖR SSU GÄVLEBORG

12 Mar 2018 11:42

SSU är Sveriges Socialdemokratiska Ungdomsförbund och samlar 10 000 unga över hela landet. SSU är en plats där unga socialdemokrater kan växa, utvecklas och påverka politiken. SSU Gävleborg organiserar unga i Gävleborg genom att samla, skola och påverka. Under 2018 kommer SSU:s viktigaste uppgift vara att mobilisera unga väljare. Som valombudsman kommer du ha en viktig organisatorisk roll i valrörelsen, där målet är att SSU ska övertyga så många unga som möjligt i Gävleborg att rösta på Socialdemokraterna.

Din roll som valombudsman

Som valsombudsman jobbar du med att utveckla SSU-distriktet politiskt såväl som organisatoriskt tillsammans med ordinarie distriktsombudsman och distriktets valutskott. Huvudfokus för dig som valombudsman är att tillsammans med medlemmar organisera och arrangera utåtriktade aktiviteter enligt en framtagen valplan. Dessutom kommer du vara med och arrangera kurser och utbildningar för medlemmar. En stor del av arbetet är att rekrytera och aktivera nya medlemmar till organisationen. Du finns också till för att agera stöd gentemot distriktets styrelse, där en del administrativt arbete ingår.

Sist, men inte minst, är du också en viktig länk i distriktets kontakt med andra SSU-distrikt, SSU-förbundet, Socialdemokraternas partidistrikt, LO-förbunden och ABF på regional nivå.

Vem söker vi?

Vi söker dig som brinner för att förändra på lokal och regional nivå och trivs i sociala sammanhang. Du har gärna din bakgrund i en ideell organisation men framför allt har du erfarenhet av ledarskap. Vi ser positivt på om du har eller har haft förtroendeuppdrag inom politik eller fackliga organisationer. Som person är du effektiv, strukturerad och trivs med att arbeta självständigt. Du är också tydlig, prestigelös samt tycker om att vara i kontakt och samarbeta med många och olika människor. Arbetet kräver att du kan kommunicera i både tal och skrift, gärna både i svenska och andra språk.

Vid anställning krävs medlemskap i SSU eller SAP. Alla SSU:s anställda förväntas vara goda ambassadörer för våra värderingar och idéer. Då SSU:s målgrupp är ungdomar mellan 13 och 30 år ser vi gärna sökande i åldern 20 till 30.

Villkor

Tjänsten utgår från SSU Gävleborgs expedition i centrala Gävle med arbetets bedrivs i alla länets kommuner. Det är en allmän visstidsanställning under valrörelsen, preliminärt från maj till september, oreglerad arbetstid. Lön enligt kollektivavtal.Anställningsperioden är preliminärt fem månader, maj till september. Är du rätt person för oss är vi flexibla och anställningsperioden kan anpassas till den sökandes förutsättningar. Skulle det bli aktuellt med en kortare anställningsperiod än den ovan, kan det bli aktuellt med två valombudsmän anställd under en kortare period. Så tveka inte att söka!

Ansökan

Skicka ditt CV och ditt personliga brev till gavleborg@ssu.se senast 20 mars. Intervjuer sker löpande. Anställningen sker enligt överenskommelse.

Varmt välkommen med din ansökan!

Frågor?

Kontakta distriktskassör David Berggren, 070-6956952 eller
studieledare Ghaith Al-Tameemi, 073-9292546.
Facklig kontakt:

André Norlén, andre.norlen@ssu.se, 070-492 90 22