Jobba som ombudsman för SSU Värmland

Jobba som ombudsman för SSU Värmland

24 May 2017 16:51

I år fyller SSU Värmland 100 år och finns på flera håll i länet. Tillsammans kraftsamlar vi för att förändra samhället och låta ungdomar få växa.

SSU är socialdemokraternas ungdomsförbund och samlar 10 000 unga. SSU i Värmland är idag över 300 unga progressiva socialdemokrater. Vi ska bli fler. Vårt uppdrag är att samla, skola och påverka. SSU är en plats där unga socialdemokrater kan växa och utvecklas. Som ombudsman jobbar du heltid med att bidra till att utveckla vår verksamhet.

Bland dina arbetsuppgifter ingår att agera stöd gentemot distriktets styrelse. Distriktsstyrelsen kan efterfråga stöd i allt från att arrangera ett politiskt seminarium till att planera en konferens, hantera inköp eller planera större kampanjer och aktiviteter, eller jobba med omvärldsbevakning och ta fram politiska underlag och texter.

Du jobbar även med att utbilda och utveckla SSU-klubbar, SSU-kommuner och deras medlemmar politiskt såväl som organisatoriskt. Det kan handla om att arrangera utbildningar, grundkurser och workshops om medlemsvärvning.

Som ombudsman innebär en stor del av arbetet också om att planera och genomföra kampanjer och värvningar. Det innebär alltifrån att planera skolbesök till större värvningskampanjer för att värva fler unga till SSU. Därför krävs det att du är en målmedveten och duktig kommunikatör och värvare. Att jobba för regeringens ungdomsförbund är ett givande och utvecklande uppdrag. Som ombudsman för SSU Värmland är du avgörande för bra och givande verksamhet, och riktig samhällsförändring.

Vem söker vi?
Vi söker dig som brinner för att förändra. Du har själv din bakgrund i en ideell organisation eller i ett sammanhang där du har varit med och verkat för förändring och utveckling. Relevant akademisk bakgrund i marknadsföring, kommunikation, statsvetenskap eller liknande är meriterande, men inte obligatorisk. Körkort är ett krav.

Du är en person som tycker om att vara i kontakt med många människor och som har lätt för att leda och inspirera andra till att nå resultat. Till det har du också en projektledningsförmåga utöver det vanliga.

Det förekommer mycket resor runt om i hela Värmland. Du jobbar utifrån oregelbunden arbetstid och arbete på helger och kvällar förekommer ofta. Medlemskap i SSU och Socialdemokraterna är ett krav och alla SSU:s anställda förväntas dela SSU och Socialdemokraternas värderingar och vara goda ambassadörer för våra idéer.

Stort fokus kommer vara att värva medlemmar genom sociala medier, torgmöten eller skolbesök.

Låter det kul? Sök tjänsten och kom med i SSU:s kamp för jämlikhet!

Ansökningen
Ansökan skickas till alexander.paulsson@ssu.se
Bifoga CV och personligt brev
Intervjuer sker löpande

Körkort
B

Förutsättningar
• Tillsvidare
• Heltid
• Oreglerad arbetstid
• Arbete på kvällar och helger är vanligt förekommande
• Fast månadslön
• Placering i Karlstad
• Tillträdde omgående enligt överenskommelse
• Då SSU:s målgrupp är unga under 30 år ser vi att du inte är äldre än 30 år

Kontaktperson
Alexander Paulsson, ordförande SSU Värmland
Telefon: 072-203 33 78
Mejl: alexander.paulsson@ssu.se

Arbetsgivare
Värmlands SSU distrikt

Adress
Värmlands SSU distrikt
Orrholmsgatan 15
652 15 Karlstad

Varmt välkommen till SSU Värmland!