JOBBA SOM EU-VALOMBUDSMAN FÖR SSU ÖREBRO LÄN

JOBBA SOM EU-VALOMBUDSMAN FÖR SSU ÖREBRO LÄN

22 Feb 2019 10:31

SSU är Sveriges Socialdemokraternas Ungdomsförbund och samlar unga över hela landet. SSU är en plats där unga socialdemokrater kan växa och utvecklas. SSU Örebro län präglas av en stark gemenskap och kamratskap. Nu vill vi ta vårt distrikt till nästa nivå och göra skillnad i EU-valet!

Din roll som valombudsman

Som valsombudsman jobbar du med att utveckla SSU-distriktet politiskt såväl som organisatoriskt tillsammans med ordinarie distriktsombudsman. En stor del av arbetet är att rekrytera och aktivera nya medlemmar till organisationen samt att delta och arrangera utåtriktade aktiviteter. Du finns också till för att agera stöd gentemot distriktets styrelse samt val-gruppen. Detta kan innebära allt ifrån administrativ assistans till planering av aktiviteter.

Vem söker vi?
Vi söker dig som brinner för att förändra på lokal och regional nivå och trivs i sociala sammanhang, samt känner stort pepp och engagemang inför EU-valet. Du har gärna din bakgrund i en ideell organisation men framför allt har du erfarenhet av ledarskap. Vi ser positivt på om du har eller har haft förtroendeuppdrag inom politik eller fackliga organisationer.

Som person är du effektiv, strukturerad och trivs med att arbeta självständigt. Du är också tydlig, prestigelös samt tycker om att vara i kontakt och samarbeta med många och olika människor.

Arbetet kräver att du kan kommunicera i både tal och skrift, svenska är ett grundläggande krav men vi ser gärna att du har flera språkkunskaper. Vi vill att du ska ha en avslutad gymnasieutbildning och vi ser det som meriterande med en eftergymnasial utbildning.
Vid anställning krävs medlemskap i SSU eller SAP. Alla SSU:s anställda förväntas vara goda ambassadörer för våra värderingar och idéer. Då SSU:s målgrupp är ungdomar mellan 13 och 30 år ser vi gärna sökande i åldern 20 till 30.
Tjänsten utgår från SSU Örebro län expedition i centrala Örebro. Resor inom Örebro län förekommer i tjänsten och B-körkort är därför ett krav och det är en fördel om du har en egen bil.
Tjänsten är heltid under maj månad, oreglerad arbetstid. Lön enligt kollektivavtal.
Klart du ska söka!
Skicka ditt cv och ditt personliga brev till orebro-lan@ssu.se senast 17 mars. Intervjuer sker löpande. Anställningen sker enligt överenskommelse.

Frågor?
Kontakta My Fröberg, distriktsordförande, 070 775 44 79
Facklig kontakt:
Sandra Sangwan Ring: 0761889093 Mejla: sandra.sangwan@gmail.com

Med vänlig hälsning,
My Fröberg
Distriktsordförande SSU Örebro Län