JOBBA SOM DISTRIKTSOMBUDSMAN FÖR SSU Örebro län

JOBBA SOM DISTRIKTSOMBUDSMAN FÖR SSU Örebro län

19 Dec 2016 13:33

SSU är socialdemokratins ungdomsförbund och samlar 10 000 unga över hela landet. SSU är en plats där unga socialdemokrater kan växa och utvecklas. SSU Örebro län präglas av en stark gemenskap och kamratskap. Nu vill vi ta vårt distrikt till nästa nivå med skarpa politiska förslag, grymma studier och ännu fler medlemmar. För att nå detta behövs såklart den bästa ombudsmannen som kan bistå oss i vårt arbete för en mer jämlik framtid!

Din roll som distriktsombudsman
Som distriktsombudsman jobbar du med att utveckla SSU-distriktet politiskt såväl som organisatoriskt. Det kan handla om att arrangera klubbstyrelseutbildningar, grundkurser och workshops om medlemsvärvning. En stor del av arbetet är att rekrytera och aktivera nya medlemmar till organisationen. Du finns också till för att agera stöd gentemot distriktets styrelse. Det kan innebära allt från att arrangera ett politiskt seminarium till andra större arrangemang eller att assistans i löpande administrativa uppgifter.

Sist, men inte minst, är du också en viktig länk i distriktets kontakt med andra SSU-distrikt, SSU-förbundet, Socialdemokraternas partidistrikt, LO-förbunden och ABF på regional nivå.

Vem söker vi?
Vi söker dig som brinner för att förändra på lokal och regional nivå med och trivs i sociala stora sociala sammanhang. Du har gärna din bakgrund i en ideell organisation men framför allt har du erfarenhet av ledarskap. Vi ser positivt på om du har eller har haft förtroendeuppdrag inom politik eller fackliga organisationer.

Som person är du effektiv, strukturerad och trivs med att arbeta självständigt. Du är också tydlig, prestigelös samt tycker om att vara i kontakt och samarbeta med många och olika människor.

Arbetet kräver att du kan kommunicera i både tal och skrift, gärna både i svenska och andra språk. Vi vill att du ska ha en avslutad gymnasieutbildning och vi ser det som meriterande med en eftergymnasial utbildning.
Vid anställning krävs medlemskap i SSU eller SAP. Alla SSU:s anställda förväntas vara goda ambassadörer för våra värderingar och idéer. Då SSU:s målgrupp är ungdomar mellan 13 och 30 år ser vi gärna sökande i åldern 20 till 30.
Tjänsten utgår från SSU Örebro län expedition i centrala Örebro. Resor inom Örebro län förekommer i tjänsten och B-körkort är därför ett krav och det är en fördel om du har en egen bil.
Tjänsten är på heltid, oreglerad arbetstid. Lön enligt kollektivavtal. Tjänsten är på vikariat fram till och med 30 juni med möjlighet till förlängning.
Klart du ska söka!
Skicka ditt cv och ditt personliga brev till orebro-lan@ssu.se senast 31 januari. Intervjuer sker löpande. Anställningen sker enligt överenskommelse.

Frågor?
Kontakta Linus Haraldsson 070-591 10 06
Facklig kontakt:
André Norlén, andre.norlen@ssu.se, 070-492 90 22