JOBBA SOM DISTRIKTSOMBUDSMAN FÖR SSU KALMAR LÄN

JOBBA SOM DISTRIKTSOMBUDSMAN FÖR SSU KALMAR LÄN

30 Nov 2017 11:11

SSU Kalmar län består av 12 kommuner från Västervik i norr till Torsås i söder och söker nu en distriktsombudsman.

Som distriktsombudsman jobbar du med att utbilda och utveckla SSU-distriktet, SSU-kommuner och deras medlemmar politiskt såväl som organisatoriskt. Det kan handla om att arrangera klubbstyrelseutbildningar, grundkurser, workshops om medlemsvärvning. Du ska också själv ta ett stort ansvar för medlemsvärvning.
Du finns också till för att agera stöd gentemot distriktets styrelse. Distriktsstyrelsen kan efterfråga stöd i allt från att arrangera ett politiskt seminarium till att planera en distriktsårskonferens eller arbeta för att få in fler unga kandidater på Socialdemokraternas listor inför valet.

Sist, men inte minst, är du också en viktig länk i distriktets kontakt med andra SSU-distrikt, SSU-förbundet, Socialdemokraternas partidistrikt, LO-förbunden och ABF på regional nivå.

Vi söker dig som brinner för att förändra på lokal och regional nivå. Du har själv din bakgrund i en ideell organisation eller i ett sammanhang där du har varit med och verkat för förändring och utveckling.

Vem söker vi?
Du är en person som tycker om att vara i kontakt med många människor och som har lätt för att leda och inspirera andra till att nå resultat. Till det har du också en projektledningsförmåga utöver det vanliga.

Vid anställning krävs medlemskap i SSU och S. Alla SSU:s anställda förväntas vara goda ambassadörer för våra värderingar och idéer.
Då SSU:s målgrupp är ungdomar mellan 13 och 30 år ser vi gärna sökande i åldern 20 till 30.
Tjänsten utgår från Kalmar läns SSU-distrikts expedition i centrala Kalmar. Resor inom Kalmar län förekommer i tjänsten, därför behöver du som sökande ha B-körkort och tillgång till egen bil.

Tjänsten är på heltid med oreglerad arbetstid. Vi tillämpar kollektivavtal och är anslutna till Handelsanställdas förbund. B-körkort fodras och tillgång till egen bil krävs.

Anställningsstart enligt överenskommelse och tillsätts löpande. Tjänsten är ett vikariat till och med 31:a september 2018.

Ansök genom att skicka in ett personligt brev där du beskriver varför du vill söka tjänsten samt CV. Ansökan skickas per mail till: tove.jansson@ssu.se

För frågor:
Tove Jansson, distriktsordförande: 0765798153 tove.jansson@ssu.se