Jobba som distriktsombudsman för SSU Gävleborg!

Jobba som distriktsombudsman för SSU Gävleborg!

1 Jun 2017 15:04

SSU är socialdemokraternas ungdomsförbund och samlar över 10 000 unga. Vårt uppdrag är att samla, skola och påverka. I SSU Gävleborgs SSU-kommuner finns den viktigaste verksamheten och den verksamhet som ligger närmast medlemmen. Målet med SSU Gävleborgs verksamhet är få distriktet att växa genom medlemsvärvning och utveckla distriktets kommuner.

Som distriktsombudsman jobbar du sida vid sida med distriktsstyrelsen för att på olika sätt skapa förutsättningar för aktiviteter på lokal och regional nivå. Som distriktsombudsman jobbar du med att utbilda och utveckla distriktets SSU-kommuner och deras medlemmar politiskt såväl som organisatoriskt. Det kan handla om allt ifrån att planera och genomföra kampanjer och skolbesök för att värva nya medlemmar till SSU, arrangera kurser och tillsammans med distrikt och kommuner ladda upp och arbeta för valseger 2018.

Du finns till för att agera stöd gentemot distriktets styrelse. Distriktsstyrelsen kan efterfråga stöd i att arrangera kurser, planera en distriktsårskonferens, administrativt stöd eller arbeta för att få in fler unga kandidater på Socialdemokraternas listor inför valet.

Sist, men inte minst, är du också en viktig länk i distriktets kontakt med andra SSU-distrikt, SSU-Förbundet, Socialdemokraternas partidistrikt, LO-förbunden och ABF på regional nivå.

Vi söker dig som brinner för att förändra på lokal och regional nivå. Du har själv din bakgrund i en ideell organisation eller i ett sammanhang där du har varit med och verkat för förändring och utveckling. Du är en person som tycker om att vara i kontakt med många människor och som har lätt för att leda och inspirera andra till att nå resultat. Du är en god kommunikator och har god organisationsförmåga.

Som anställd av SSU delar du våra värderingar. Vid anställning krävs medlemskap i SSU eller SAP.

Då SSU:s målgrupp är ungdomar mellan 13 och 30 år ser vi gärna sökande i åldern 20 till 30. Meriterade vid ansökan är körkort, erfarenhet av engagemang i ideell förening och ett brett kontaktnät inom arbetarrörelsen.

En provanställning på sex månader tillämpas, enligt kollektivavtal mellan arbetsgivarorganisationen SUA och fackförbundet Handels. Arbetstiden är oreglerad, och arbete kvällar och helger förekommer. Kontorets placering är i Gävle.

Gavlegårdarna erbjuder bostadsförtur om du flyttar från till Gävle från annan kommun för du fått jobb. Läs mer här: http://www.gavle.se/Bygga-bo- miljo/Bostader/Bostadsfortur/

Skicka din ansökan till gavleborg@ssu.se
Sista ansökningsdag är 26 juni. Intervjuer sker löpande.

Frågor?
Kontakta distriktsordförande Elin Pöllä på 076-8338365 eller elin.polla@ssu.se eller facklig representant André Norlén 070-4929022