Gävleborg

Vår vision är det socialistiska samhället. Ett samhälle där alla ges samma förutsättningar oavsett pengar på kontot och där vi tillsammans skapar frihet. Av var och en efter förmåga, åt var och en efter behov.

Några av de frågor vi just nu kämpar hårt för i Gävleborg är:
• En avgiftsfri kollektivtrafik för unga i hela Gävleborg som också är flexibel.
• Att kommunerna ska erbjuda sommarjobb till alla ungdomar och att unga
människor ska kunna leva på sin lön.
• Att skolan ska servera avgiftsfri frukost till alla elever.

I SSU Gävleborg lägger vi stor vikt vid studieverksamhet och folkbildning. Vi tycker att det gemensamma lärandet är viktigt och därför är alla våra kurser avgiftsfria för dig som medlem och självklart frivilliga. Kunskap är makt och vi vill ge dig verktyg för att kunna förändra samhället.

Förutom att vi driver vass politik och jobbar för att påverka Socialdemokraterna i rätt riktning, har vi grymt mycket kul ihop. På kommunal nivå anordnas exempelvis pizzakvällar, biobesök, minigolf-turneringar och annat roligt utifrån medlemmarnas önskemål. Vi blandar alltid kul och politik och tar in vassa föreläsare som snackar om frågor som berör dig.

Ledorden i SSU Gävleborg är att ständigt ha en verksamhet som speglar det samhälle vi vill ha. Ett jämlikt, feministisk och antirasistiskt samhälle för alla.

Kontakta oss

Ghaith AL-Tameemi

Ordförande 073-9292546 ghaith.al-tameemi@ssu.se
Mer om mig

Diana Ghafour

Ombudsman 073-3572777 diana.ghafour@ssu.se
Mer om mig
Elin Pöllä

Elin Pöllä

Valombudsman 076 833 83 65 elin.polla@ssu.se
Mer om mig

Hälsa på/skicka brev

SSU Gävleborg
Gävle

Ring oss