SSU Blekinge | Distriktsårskonferen: Detta beslutade vi om!

SSU Blekinge | Distriktsårskonferen: Detta beslutade vi om!

20 Mar 2017 20:20

I helgen samlades SSU:are från hela Blekinge för att delta på vår årliga distriktsårskonferens. Bland annat så valdes en ny ordförande, kassör och styrelse fram av medlemmarna. Utöver detta så gick vi igenom hela 26 motioner där debatten bedrevs flitigt och retoriskt! Några av motionerna som gick igenom var bland annat: Inför fastighetsskatt, Djurfri cirkus, Inför gratis kollektivtrafik i Blekinge och Rökfri arbetstid! SSU Blekinge kommer göra sitt yttersta för att dessa motioner ska lyftas på kommunal och nationell nivå!

Detta händer snart efter vår distriktsårskonferens!

Utöver DÅK:en, så har vi en spännande tid framför oss. SSU Ronneby kommer inom en vecka att startas upp igen, efter några års inaktivitet. Det innebär att SSU finns i alla kommuner i Blekinge, vilket ger oss fler möjligheter till att värva nya medlemmar!
Vi går även snart in i en valrörelse som kommer bli vår tids viktigaste val. Vi är övertygade om att verksamhetsåret kommer bli super bra för SSU Blekinge.

Den nya styrelsen!

På detta årets distriktsårskonferens har SSU Blekinge valt en ny styrelse som leds av ordförande Alexander Nilsson. Han tar över efter den avgående ordföranden Jenny Melander. Till DÅK:en fanns två kassörskandidater och efter omröstning valdes Eric Gustafsson. Ledamöterna för årets styrelse blev:

Olofström

Sölvesborg

Karlshamn

Ronneby

  • Saknar representant i DS

Karlskrona

Nu kör vi!

< Tillbaka till SSU Blekinge
Se facebook inlägget