Är du vår valombudsman?

Är du vår valombudsman?

13 Apr 2018 18:08

SSU Värmland är en politisk ungdomsorganisation som samlar unga socialdemokrater och är ständigt i rörelse för att påverka samhället i jämlik riktning. Med kraft och engagemang förbereder vi oss för valrörelsen och valvinst. Vill du vinna valet med oss och gillar folkrörelsearbete? Bli SSU Värmlands valombudsman!

SSU är socialdemokraternas ungdomsförbund och samlar nästan 10 000 unga. Men vi ska bli fler. Som valombudsman arbetar du heltid med vår valkampanj tillsammans med vår ordinarie ombudsman. Bland dina arbetsuppgifter ingår att planera och genomföra aktiviteter relevanta för valrörelsen. Det kan vara allt från skolbesök, torgmöten, dörrknackningar till politiska events och debatter. En stor del av arbetet handlar om att värva nya medlemmar och välkomna flera unga till SSU.

Som valombudsman har du tät kontakt med distriktets medlemmar, styrelse och du jobbar i ett team tillsammans med vår ordinarie ombudsman. Därför krävs det att du är en målmedveten och duktig kommunikatör och värvare.

Vem söker vi?
Vi söker dig som brinner för att förändra. Du har själv din bakgrund i en ideell organisation eller i ett sammanhang där du har varit med och verkat för förändring och utveckling. Du är en person som tycker om att vara i kontakt med många människor och som har lätt för att leda och inspirera andra till att nå resultat. Till det har du också en projektledningsförmåga utöver det vanliga.

Det förekommer mycket resor runt om i hela Värmland. Du jobbar utifrån oregelbunden arbetstid och arbete på helger och kvällar förekommer ofta. Medlemskap i SSU och Socialdemokraterna är ett krav och alla SSU:s anställda förväntas dela SSU och Socialdemokraternas värderingar och vara goda ambassadörer för våra idéer.

Låter det kul? Sök tjänsten och vinn valet med oss!

Ansökningen
Ansökan skickas till pontus.rahm@ssu.se
Bifoga CV och personligt brev
Sista ansökningsdag 1 maj
Intervjuer sker löpande

Körkort
B

Förutsättningar
Heltid
Oreglerad arbetstid
Fast månadslön
Placering i Karlstad
Tillträdde omgående enligt överenskommelse
Tjänsten omfattar tiden juni fram till valdagen 9 september
Då SSU:s målgrupp är unga under 30 år ser vi att du inte är äldre än 30 år

Kontaktperson
Pontus Rahm, ombudsman SSU Värmland
Telefon: 072-537 77 06
Mejl: pontus.rahm@ssu.se

Arbetsgivare
Värmlands SSU distrikt

Adress
Värmlands SSU distrikt
Orrholmsgatan 15
652 15 Karlstad

Varmt välkommen till SSU Värmland!