SSU Västmanland söker Ombudskamrat

SSU Västmanland söker Ombudskamrat

6 Apr 2016 11:48

Din roll som distriktsombudskamrat

SSU består av 26 distrikt som tillsammans utgör ett förbund. I distriktens SSU-klubbar och SSU-kommuner finns den viktigaste verksamheten och den verksamhet som ligger närmast medlemmen. Som distriktsombudskamrat jobbar du på flera olika sätt för att skapa förutsättningar för aktiviteter på lokal och regional nivå.

Vad gör en distriktsombudskamrat?
Som distriktsombudskamrat jobbar du med att utbilda och utveckla SSU-klubbar, SSU-kommuner och deras medlemmar politiskt såväl som organisatoriskt. Det handlar främst om medlemsvärvning med även vara till hjälp för SSU-kommuners utveckling. Arbetet med opinionsbildning är viktigt för distriktets utveckling inom strategi och sociala medier. Du finns också till för att agera stöd gentemot distriktets styrelse. Distriktsstyrelsen kan efterfråga stöd i allt från att arrangera ett politiskt seminarium till att planera en distriktsårskonferens eller arbeta för att få in fler unga kandidater på Socialdemokraternas listor inför valet. Sist, men inte minst, är du också en viktig länk i distriktets kontakt med andra SSU-distrikt, SSU-Förbundet, Västmanlands socialdemokratiska partidistrikt, LO-mellansverige och ABF på lokalnivå. Tjänsten är placerad i Västerås.

Vem söker vi?
Vi söker dig som brinner för att förändra på lokal och regional nivå. Vi ser gärna att du har erfarenhet av närliggande organisationer inom arbetarrörelsen. Du är en person som tycker om att vara i kontakt med många människor och som har lätt för att leda och inspirera andra till att nå resultat. Till det har du också en projektledningsförmåga utöver det vanliga.

Vid anställning krävs medlemskap i SSU eller SAP. Alla SSU:s anställda förväntas vara goda ambassadörer för våra värderingar och idéer. Då SSU:s målgrupp är ungdomar mellan 13 och 30 år ser vi gärna sökande i åldern 20 till 30.

Om tjänsten

Tjänsten är en tillsvidaretjänst på heltid med oreglerad arbetstid med inledande provanställning på 6 månader. Tillträde enligt överenskommelse. Ansökningar behandlas löpande. Tjänsten omfattas av kollektivavtal med Handelsanställdas förbund.

Ansökan med CV & personligtbrev skickas till djeila.ahundzada@ssu.se. 

Frågor?

Kontakta distriktsordförande Djeila Ahundzada, 073 714 2848,

djeila.ahundzada@ssu.se