Bli medlem i SSU

Ju fler vi är desto mer kan vi påverka och förändra samhället.
Fyll i formuläret nedan. Kostnaden är 20 kr.
Välj betalsätt:  
Bli medlemALTERNATIVA SÄTT ATT BLI MEDLEM

Genom SMS
Du som har ett privat mobilabonnemang eller registrerat kontantkort från Tre och Comviq kan betala utan att registrera dig hos WyWallet. Du får ett bekräftelse-SMS om att betalningen är gjord. Precis som tidigare kan du även SMS:a för att förnya sitt medlemskap.

Skicka ett SMS till 724 56 med texten: SSU [mellanslag] betala [mellanslag] 10-siffrigt personnummer

Genom att ringa vårt betalnummer
Om du ringer från ett mobilabonnemang eller en hemtelefon kan du ringa ett betalnummer och få medlemsavgiften dragen från telefonräkningen. Ring 0939-2000 320 och följ instruktionerna (kostnad 20 kronor). Om du även vill bli medlem i S-studenter ringer du 0939-2000 350 (kostnad 50 kronor).

Som medlem kan du

Påverka samhället

I SSU får du vara med och påverka samhället i frågor som är viktiga för dig. Med över 10 000 medlemmar är vi en viktig faktor för att förändra samhället.

Delta på kulturaktiviteter

Som SSU:are får du chansen att anordna eller delta i våra kulturaktiviteter. Foto- och skrivarkurser, konserter eller sända radio till exempel.

Skaffa nya vänner

SSU är mer än politik. Fotbollsturneringar, biokvällar och bowling är bara några exempel på vår verksamhet. Alla våra aktiviteter är gratis. Det är bara att hänga på!

Lära dig mer om politik

I SSU anordnas flera hundra utbildningar, seminarier och föreläsningar varje år. Du kan lära dig om alltifrån debatteknik och feminism till politiskt skrivande och arrangörskap. Förutom att gå på utbildningar kan du arrangera en kurs eller ett seminarium om något du är intresserad av.